HERBALİFE MERSİN DANIŞMANLIK VE SİPARİŞ 05363408233

HERBALİFE MERSİN DANIŞMANLIK VE SİPARİŞ 

HERBALİFE MERSİN DANIŞMANLIK



 Kilo aşağı kontrol etmek beyinde başlar. öncelikle kişi kilo aşağı kontrol konusunda kendinden emin olmalı. kararının net olup, olmadığını gözen geçirmeli.
Kilo aşağı kontrol Yöntemleri sadece birer araçtır asıl kilo aşağı kontrol beyinde biter.
Kilo aşağı kontrol konusunda kesin kararlıysanız size teknik olarak bu işi nasıl yapacağınızı anlatayım.
Kilolardan kurtulmanın yolu günlük ihtiyacınız olan kalorinin 500 kalori eksiğini almanız gerekir. bir haftada 500 gr ile 1000 gram arası kilo vermenizi sağlayacaktır. Bir bayan günde ortalama 2000 kaloriye ihtiyaç duyar bir erkek ise günde minimumu 2500 kaloriye ihtiyaç duyar. bu kalorilerin altında kalaor almanızı nasıl sağlayacağız ona bakalım.
Sabah ve akşam Herbalife shake içerseniz toplam 250 kalori yapar. Öğlen güzel bir yemek yediğinizi düşünürsek 600 kalori yapar. öğün arlarında da toplam 200 kalori aldığınızı düşünürsek toplam 1150 kalori almış olursunuz yani bayan da olsanız erkek de olsanız bu kalori ile çok hızlı kilo verirsiniz. bu diyet ile bir bayan ortalam 5 kilo verir. erkek ise bu diyet ile ayda en az 8 kilo verir.
Gördüğünüz gibi olayı oldukça matmatikseldir.
Hayatınızda basit karbonhidaratları ve boş kalorileri çıkarın dışarıda aldığınız şekerli içecekler sizi bir fayda sağlamaz. vücudunuzu deforme eder. sağlığınız tehdit eder.
Faydalı karbon hidratlar meyvelerde bulunur. kontrolü bir şekilde tüketebilirsiniz.
Herbal Mersin Üyeleri Kalori kontrolü ve beslenme konusunda her zaman yanınızda 7/24 Herbalife Mersin üyelerini arayıp destek isteyebilirsizniz.
Herbalife Mersin sizin için bir şansdır. şansınızı değerlednidirm hemen arayın. kilo aşağı kontrol etmek istediğiniz söyleyen Mersin Herbalife ın sunduğu ücretsiz danışmalık hizmetinden faydalanmak istediğiniz belirtin.

















Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. merhaba 15 yıldır herbalife kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)